Elektronische tikklok

✔ Flexibele tijdregistratie

✔ IT-ondersteuning

✔ Advies bij aankoop tikklok

Bij SHARE, uit Aarschot, zit u goed als u een elektronische tikklok zoekt met eenvoudige tijdregistratie. Onze digitale prikklok werkt namelijk met proximitykaarten of vingerafdrukken en houdt alle werkuren van uw personeel overzichtelijk bij. Zo ziet u bijvoorbeeld gemakkelijk hoeveel verlofdagen iemand heeft opgenomen. Lees verder en kom meer te weten over onze elektronische tikklok.

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag

 

De Winprik-toepassing en onze elektronische tikklok

Onze elektronische tikklok werkt vlot samen met onze Winprik-software. Die voorziet een koppeling met een extern belsignaal, waardoor werktijden voor al uw personeel duidelijk worden aangegeven. De Winprik-software maakt van onze digitale prikklok een erg flexibel systeem. Zo kunt u onder andere werken met vaste of glijdende uren en is er een optie om een ploegensysteem te implementeren in het systeem. De software is eenvoudig te gebruiken, draait op elke versie van Windows en werkt zowel lokaal als op een netwerk of in een RDP-omgeving. Lees gerust meer over de specifieke kenmerken van de software op de Winprik-informatiepagina. U mag bovendien rekenen op IT-ondersteuning bij de aankoop van een digitale prikklok. Ons tijdregistratiesysteem is zonder twijfel een van de soepelste systemen op de markt.

Vraag ons gerust om een verduidelijking

We begrijpen het zeer goed dat u graag nog meer informatie wilt krijgen voor de aankoop van onze elektronische tikklok. We staan daarom steeds klaar om advies te geven bij de aankoop van onze producten zoals een digitale prikklok en onze BOB-software. Via het contactformulier op onze contactpagina bereikt u onze specialisten uit Aarschot wellicht het snelst, maar u mag ook altijd mailen naar info@share.be of bellen op het nummer 016 56 06 42.