Elektronische tikklok

✔ Flexibele tijdregistratie

✔ IT-ondersteuning

✔ Advies bij aankoop tikklok

Zoekt u een elektronische tikklok met eenvoudige digitale tijdregistratie? Dan zit u goed bij SHARE, uit Aarschot. Onze digitale prikklok werkt namelijk met proximitykaarten of vingerafdrukken en houdt alle werkuren van uw personeel overzichtelijk bij. Zo ziet u bijvoorbeeld gemakkelijk hoeveel verlofdagen iemand heeft opgenomen. Lees verder en kom meer te weten over onze elektronische tikklok.

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag

 

De digitale Winprik-toepassing en onze elektronische tikklok

Onze elektronische tikklok werkt vlot samen met onze digitale Winprik-software. Die voorziet een koppeling met een extern belsignaal, waardoor werktijden voor al uw personeel duidelijk worden aangegeven. De Winprik-software maakt van onze digitale prikklok een erg flexibel systeem. Zo kunt u de digitale prikklok onder andere laten werken met vaste of glijdende uren en is er een optie om een ploegensysteem te implementeren in het systeem. De software is eenvoudig te gebruiken, draait op elke versie van Windows en werkt zowel lokaal als op een netwerk of in een RDP-omgeving. Lees gerust meer over de specifieke kenmerken van de software op de Winprik-informatiepagina. Bij de aankoop van een digitale prikklok rekent u bovendien op IT-ondersteuning. Ons tijdregistratiesysteem is zonder twijfel een van de soepelste systemen op de markt.

Vraag ons gerust om meer informatie over de digitale tikklok

We begrijpen het zeer goed dat u graag nog meer informatie wilt krijgen voor de aankoop van onze digitale, elektronische tikklok. Bij de aankoop van een digitale prikklok of andere producten staan we daarom steeds klaar om advies te geven. Via het contactformulier op onze contactpagina bereikt u onze specialisten uit Aarschot wellicht het snelst, maar u mag ook altijd e-mailen naar info@share.be of bellen op het nummer 016 56 06 42.