Uw administratie automatiseren

✔ Flexibele tijdregistratie

✔ IT-ondersteuning

✔ Advies bij aankoop tikklok

Wilt u graag uw administratie automatiseren? Dan is het een goed idee om SHARE uit Aarschot in te schakelen. We bieden namelijk software aan die exact voor die taak ontworpen is. Wilt u weten hoe onze BOB-software uw productiviteit kan verhogen? Lees dan snel verder en ontdek er alles over.

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag

 

Uw administratie automatiseren houdt veel voordelen in

Het automatiseren van uw administratie met onze Sage BOB-software houdt veel voordelen in. Zo zult u meteen merken dat uw productiviteit verhoogt. De software neemt namelijk de meeste taken van u over. Zo kunt u zich volledig focussen op het runnen van uw zaak. Enkele features die u mag verwachten van ons systeem zijn:

  • Het opstellen van uw btw-aangifte
  • Het afpunten van uw rekeninguittreksels
  • Het opmaken van terugkerende facturen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag nog meer weten over het automatiseren van uw administratie met professionele software? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met onze medewerkers in Aarschot. Verder zit u ook goed bij ons voor systemen die werkuren registreren. Sterker nog, we zijn gespecialiseerd in eenvoudige tijdregistratie. Ontdek er alles over online of neem contact met ons op voor meer informatie door te e-mailen naar info@share.be of bellen op het nummer 016 56 06 42.